Кошик
249 відгуків
HORECA PARTNER

Плита індукційна плитка (2 конф по 2 кВт) Sif 2.4 SKVARA (Україна)

21 060 грн.

Показати оптові ціни
  • 21060 грн/шт.
    при замовленні від 2 шт.
В наявностіОптом і в роздрібКод: Sif 2.4
Зателефонувати мені
Плита індукційна плитка (2 конф по 2 кВт) Sif 2.4 SKVARA (Україна)
Плита індукційна плитка (2 конф по 2 кВт) Sif 2.4 SKVARA (Україна)
21 060 грн.
В наявності
Купити
Зателефонувати мені
  • +380 показати номер +380679291595
  • +380509348248
  • +380971987714
Дізнатися партнерські ціни
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 показати номер +380679291595
  • +380509348248
  • +380971987714

Плита індукційна плитка з полицею 2 конфорки потужністю по 2 кВт

Корпус плити виготовлений з харчової нержавіючої сталі з сатиновим покриттям. Поверхня плити ― склокерамічна. Під нею знаходиться індуктор, по якому тече електричний струм з частотою від 20 до 60 кГц. На передній панелі плити знаходиться пульт регулювання, за допомогою якого встановлюються необхідні показники потужності і температури нагріву.

Технічні характеристики Sif 2.4 :

  • Габарити, мм: 870х390х750
  • Кількість конфорок, шт: 2
  • Потужність конфорки, кВт 2
  • Розмір конфорки, мм: 300х300
  • Напруга, В: 220
  • Матеріал: нержавіюча сталь

Чому індукційна плита?

  • Багато років способи приготування їжі на кухні були незмінними: це газові та електричні котли, плити, жарочні шафи. В кінці 20 століття стався якісний стрибок в кухонній технології з'явилися індукційні плити, пароконвектомати та інше кухонне обладнання з числовим програмним управлінням. 
  • Для того, щоб іти в ногу з часом, наша компанія вирішила освоїти випуск сучасного кухонного обладнання ― індукційні плити. Вони користуються великим попитом в Європі, Азії, Америці, що дозволяє нам сподіватися знайти цінителів індукційного обладнання в Україні. 
  • На думку авторитетних експертів, індукційні плити на професійній кухні — це технологія майбутнього. Правда індукція ще досить незвична на нашому ринку, і не всі професіонали знають про переваги індукційного обладнання.

Представляємо основні переваги індукційних плит:

  •  економія електроенергії, часу, фізичних сил;
  •  чистота, більш комфортна температура і безпеку в робочому приміщенні;
  •  швидкість і якість приготування їжі.
  •  Ми переконані, що переваги індукційного обладнання дозволять суттєво економити видаткові статті бюджету, підвищувати якість страв готуються і скорочувати час їх подання клієнтами.

Як це працює?

  • Індукційна плита це електрична плита з склокерамічною індукційними конфорками. Відмінність від всіх інших видів плит полягає в принципі утворення тепла. 
  • В індукційних плитах нагрівається відразу дно посуду. 
  • Принцип дії індукційної конфорки заснований на використанні енергії електромагнітного поля.
  •  В даному випадку, завдяки мідної котушки і високочастотному електричному струму, тепло інтенсивно виникає безпосередньо в диску дна посуду і від дна нагріває їжу. Таким чином, нагрівається не конфорка, а сама каструля або сковорода.  Індукційна плита поєднує в собі інноваційний підхід з компактним дизайном. Саме індукційна плита підходить для проведення презентацій, виїзного обслуговування, для кухонь з обмеженою площею і приміщень, де встановлення газової плити неможлива з технічних причин.
  •  Зміст кухні в чистоті є серйозною проблемою. Виконання жорстких санітарних вимог зобов'язує збільшувати штат, час та хімічні препарати.
  •  Робота з індукційною плитою кардинально відрізняється чистотою навіть у розпал робочої зміни.
  •  Справа в тому, що поверхня індукційного обладнання нагрівається приблизно до 60 гр, тому пригорання продуктів харчування до корпусу не відбувається. До того ж поверхня індукційної плити абсолютно гладка, на ній відсутні місця, де могла б збиратися бруд і залишки продуктів.
  •  Для прибирання робочої частини плити досить протерти її вологою серветкою практично відразу після приготування їжі. Все це дозволяє легко утримувати індукційне обладнання в чистоті.

Екологія і клімат індукційних плит:

  •  На звичайній кухні постійно жарко це не секрет.
  •  Багато порівнюють кухню з лазнею і мартенівським цехом. Ця атмосфера призводить до швидкої стомлюваності, неуважності, нервового і фізичного виснаження.
  •  Система вентиляції і кондиціонування не завжди справляється з потужним виділенням тепла від звичайних плит. Холодильники та холодильні камери, що стоять неподалік від кухні, теж не витримують припливу тепла і відмовляються нормально працювати.
  •  Зовсім інша атмосфера на кухні з індукційним обладнанням. Температура повітря знижується вдвічі і стає близька до нормальної. Тепловипромінювання виходять тільки від продукту або посуду, що стоїть на плиті, а інша поверхня індукційної плити залишається холодною. Виділення тепла, диму і шкідливих газів в атмосферу зменшується.
  •  Нормальная температура на кухне намного полезней как для людей, так и для оборудования.

Почему индукция? 

  • Обычно электроплиту включают один раз в день с утра и выключают в конце смены.
  •  Индукционное оборудование благодаря своей безинерционности потребляет электроэнергию дискретно, по необходимости, что уменьшает общее энергопотребление.
  •  КПД индукционного оборудования 90%, что позволяет тратить гораздо меньше электроэнергии для достижения аналогичного результата при использовании электроплиты (КПД=55%) или газовой плиты (КПД=40%).
  •  Экономит время система автоматического регулирования заданной температуры. Вначале процесса плита работает с максимальной мощностью пока температура не достигла заданного значения, после чего плита включается по мере необходимости.
  •  Экономит время также и чистка индукционного оборудования, так как остывает индукционная плита за 6 минут, газовая за 25 минут, электрическая 50 минут, а сама уборка плиты занимает не сравнимо меньше времени, чем ее конкуренты.
  •  Миттєвий розігрів дозволяє уникнути пауз і затримок у виробництві, необхідна теплопродуктивність досягається за лічені секунди; забезпечується мінімальний час приготування продукції.
Характеристики
Габаритні розміри
Висота 850 мм
Ширина 900 мм
Довжина 900 мм
Опис робочої поверхні і зон нагріву
Тип робочої поверхні Суцільна
Кількість зон нагріву 4
Форма робочої поверхні Квадратна
Материал рабочей поверхности Склокераміка
Загальна кількість конфорок   4
Основні атрибути
Номінальна споживана потужність 4 кВт
Країна виробник Україна
Номінальна напруга 220 В
Гарантійний термін   12 міс
Джерело живлення Електрика
Розташування Підлогове
Сфера использования Fast-food
Матеріал Нержавіюча сталь
Додаткові функції і характеристики
Комплектація плити Шафа-підставка
  • Ціна: 21 060 грн.